top of page

over de

Aparte
Behandelingen

Aparte Behandelingen

Gerichte, minder intense behandelingen, bij specifieke klachten

Aromatherapie 

Naast het feit dat aromatherapie heerlijke aroma’s en geuren heeft, hebben essentiële of etherische oliën ook een gunstig effect op ons algemeen welzijn. Ik vermeng deze in de massage olie en ze worden in de ruimte verstuift. Op deze manier komt men in contact met de synergiën die telkens een bepaalde invloed zullen hebben op lichaam en geest.

Dit is onderdeel van elke behandeling

Manuele Lymfedrainage

Een goede doorstroming in het lymfestelsel is belangrijk voor een goede gezondheid. Het lymfesysteem zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen en overtollig vocht. Indien er een blokkade is in het systeem, kan je ziek worden of krijg je verschijnselen zoals oedeem. 

Het is een heel zachte massagetechniek die bedoeld is voor oedeem, huidproblemen (acne en eczeem), moeilijke vochtbalans, hooikoorts, bindweefselproblematiek, spierzwakte, spierpijn en melkzuurophoping.

Prijs: €45,00 Duur: ± 30 minuten

Fibromyssage

Fibromyssage is een techniek voor mensen met Fibromyalgie; een stoornis tussen het centrale zenuwstelsel en pijnsignalen. De pijn is per persoon en per dag verschillend, maar toch geeft deze behandeling een bevrijdend gevoel bij elke vorm van pijn en stress. 

Er zijn 3 varianten binnen deze behandeling: betere nachtrust, pijnverlichting en hoofdpijnvermindering. Pijn en hoofdpijn kunnen in één keer behandeld worden, de nachtrust variant is op zich en kan niet gecombineerd worden.

Prijs: €50,00 Duur: ± 50 minuten

bottom of page