© 2016 Tabula Rasa

over

TABULA

RASA

 
 
 

over Tabula Rasa

Tabula Rasa is een Latijnse benaming met een brede betekenis:

"onbeschreven blad, nog niet beïnvloed indrukken van buitenaf en

een nieuwe start waarbij al het voorbijgaande buiten beschouwing wordt gehouden"

Door massagetherapie wil ik mensen het gevoel geven van herboren zijn; als onbeschreven, vrij van indrukken. Waardoor je een ander perspectief op de huidige situatie krijgt; een klare, nuchtere kijk. 
Hierdoor bezit je meer weerstand, mentaal en fysiek, en je krijgt het gevoel dat je de touwtjes terug in handen hebt.

over Tacha

Voor zolang ik weet, heb ik altijd mensen willen helpen, op verschillende manieren: luisteren en raad geven, verzorging bieden bij mensen met moeilijkheden, fysieke en mentale ondersteuning, …

Maar het meeste effect was er steeds door aanrakingen. Eens ik het medium ‘massage’ begreep, ben ik het gaan toepassen. Dit was rond mijn vijf jaar. Vijfentwintig jaar lang heb ik vooral familie en vrienden proberen te verlichten, maar het kostte me altijd veel energie.

 

Na mijn opleiding als Ergotherapeut ben ik de Wellness Academie binnengestapt en heb ik me aangemeld voor Massagoloog. Vanaf dat moment kreeg ik energie van massages geven, en kon ik geen dag zonder! Het geeft me enorme voldoening mensen te verlichten, te ontspannen en te laten glimlachen. De contacten die ik op die tijd gemaakt heb, zijn heel uiteenlopend maar erg verrijkend. Het is dankbaar werk met resultaat, en ik ben heel blij dat ik dit kan uitvoeren.