top of page

over de

BEHANDELING
Terra

Terra

Terra is Latijns voor 'aarde, gronding'

Dit is een ontspannende rugmassage, bedoeld om te aarden. 

Even weg van alles: stress, drukte, werk, familie, sociale verplichtingen, ...

Het is een trage, rustige behandeling, die toch nog in de diepte werkt maar geen focus legt op fysieke pijn, eerder op ontlading van mentale en psychische druk. 

De 'Terra' behandeling heeft verschillende technieken die hieronder toegelicht worden. 

Prijs: € 50,00 Duur: ± 60 minuten

Meer tijd = Meer prijs 

Per kwartier extra = €10,00 extra

 

Aromatherapie 

Naast het feit dat aromatherapie heerlijke aroma’s en geuren heeft, hebben essentiële of etherische oliën ook een gunstig effect op ons algemeen welzijn. Ik vermeng deze in de massage olie en ze worden in de ruimte verstuift. Op deze manier komt men in contact met de synergiën die telkens een bepaalde invloed zullen hebben op lichaam en geest.

Dit is onderdeel van elke behandeling.

Klankmassage

Ondanks wat de naam beweerd, wordt je niet gemasseerd met fysiek contact, maar met de klanken en trillingen van de klankschalen. Dit wordt als een enorme rust ervaren en hierdoor geschikt om een behandeling mee te starten.  

Deze techniek wordt toegepast indien je heel moeilijk kan ontspannen of veel stress ervaart. Je hebt het gevoel dat je in de tafel wordt gedrukt en je wordt 'verplicht' om even alle gedachten, emoties en spanningen in je lichaam los te laten.

Jin Shin Jyutsu

Een Japanse kunst, letterlijk vertaald als "De Kunst van de Schepper in een Medelevend Mens"

Veiligheidsenergiesloten (of energiepunten) worden op het lichaam vastgehouden. Op deze manier worden Energiebanen behandeld die op alle vlakken (psyche, fysiek, ...) hun effect hebben.

Dit is een energetische behandeling, toegepast op het einde van de behandeling over de deken. 

Holistic Pulsing

Is je emmer altijd halfvol en heb je het idee dat je jezelf voorbij loopt? Dan is holistic pulsing iets voor jou. Het is een golvende, pulserende methode waarbij je moet leert los te laten, zowel fysiek als mentaal. Je leert om je over te geven aan het continue ononderbroken ritme en wiegen van de pulser, waardoor zowel jouw beweging al die van de pulser synchroon gaan lopen. Hierdoor voel je je volledig ontspannen en in meditatieve toestand. 

Met deze techniek kom je helemaal tot rust en kan je ontsnappen van alle spanningen van het dagelijkse leven. 

Ideaal voor mensen die een boost nodig hebben, geen fysieke klachten ervaren en gewoon even willen ontspannen.

bottom of page